Arte della Tenda

Exclusieve gordijnen in de Hoeksche waard

Wie op zoek gaat naar exclusieve gordijnen behoeft niet langer alle woonboulevards te bezoeken, het adres van exclusieve gordijnenstoffen, die zullen resulteren in exclusieve gordijnen vindt u in de Hoeksche Waard. De haute couture in gordijnen treft u in het landelijk gelegen Mijnsheerenland enkele minuten van Rotterdam. Hier beschikt Arte della Tenda over een eigen exclusief gordijnatelier.

Haute couture gordijnen

Midden in het rustige en landelijke gebied van de Hoeksche Waard kunt u zich laten inspireren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van luxe gordijnstoffen, die uw woning verder completeren. Exclusieve gordijnstoffen hebben wij reeds met zorg voor u geselecteerd waarmee uw woning volgens de haute couture zich nog meer zal onderscheiden.

Luxe gordijnen

U bent van harte welkom in onze showroom en naastgelegen haute couture gordijnatelier op afspraak, daar wij graag u naast exclusieve en luxe gordijnstoffen ook exclusieve aandacht willen schenken. Graag tot ziens in de Hoekse Waard bij Arte della Tenda uw specialist in luxe en exclusieve gordijnen.

Arte della Tenda

Het atelier, direct naast onze studio , is de plaats waar gordijnstof de strekkende meter tot leven komt als exclusief gordijn.

Wij ervaren ons werk als uitoefenen van kunst.

Arte della Tenda

Klantvriendelijkheid associëren wij met geven van alle aandacht, daarom vragen wij altijd tot het maken van een afspraak hetzij bij ons of bij u thuis.

Arte della Tenda

Een vlinder of triploplooi of een onderzoom, enkele begrippen uit onze ambacht.

Wij verstaan ons vak en brengen ze graag bij uw gordijnen tot leven.

Arte della Tenda

Raambekleding is meer dan alleen gordijnen.

Tot onze creaties behoren natuurlijk ook roman of austrian blinds, panelen en verschillende embrasses.

Een bijpassend tafelkleed of plaid.

Een sprei met een bijpassend divantrim en kussens maken uw interieur compleet.

Arte della Tenda

De finishing touch, maakt uw raamdecoratie compleet.