Arte della Tenda

Exclusieve gordijnen in de Hoeksche waard

Wie op zoek gaat naar exclusieve gordijnen behoeft niet langer alle woonboulevards te bezoeken, het adres van exclusieve gordijnenstoffen, die zullen resulteren in exclusieve gordijnen vindt u in de Hoeksche Waard. De haute couture in gordijnen treft u in het landelijk gelegen Mijnsheerenland enkele minuten van Rotterdam. Hier beschikt Arte della Tenda over een eigen exclusief gordijnatelier.

Haute couture gordijnen

Midden in het rustige en landelijke gebied van de Hoeksche Waard kunt u zich laten inspireren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van luxe gordijnstoffen, die uw woning verder completeren. Exclusieve gordijnstoffen hebben wij reeds met zorg voor u geselecteerd waarmee uw woning volgens de haute couture zich nog meer zal onderscheiden.

Luxe gordijnen

U bent van harte welkom in onze showroom en naastgelegen haute couture gordijnatelier op afspraak, daar wij graag u naast exclusieve en luxe gordijnstoffen ook exclusieve aandacht willen schenken. Graag tot ziens in de Hoekse Waard bij Arte della Tenda uw specialist in luxe en exclusieve gordijnen.

Arte della Tenda

Arte della tenda [ kunst van gordijnen] is de specialist en het atelier voor exclusieve gordijnen.

Gordijnstof selecteren passend bij het karakter van uw huis en deze tot uw exclusieve gordijnen te maken hebben wij tot kunst verheven.

Arte della Tenda

Welkom op onze website,waarmee een impressie wordt getoond hoe Arte della Tenda zich onderscheid.

Arte della Tenda

In een rustige landelijke sfeer beoefenen wij ons vak.

Maak een afspraak en kom langs in Mijnsheerenland en laat u inspireren.

Arte della Tenda

Samen komen wij tot uw exclusieve raambekleding.

Graag tot ziens in onze studio en atelier in Mijnsheerenland of bij u thuis, Jolanda Lever.